Home Reisgids Discotheken in El Arenal – Mallorca

Discotheken in El Arenal – Mallorca

Discotheken in El Arenal - Mallorca

Discotheken in El Arenal zijn bij Nederlandse vakantiegangers populair. In El Arenal zitten 2 grote discotheken die het noemen waard zijn. Het zijn de Riu Palace en de Megapark. Eén ding staat vast als je besluit om naar deze discotheken te gaan: het stikt er van de Duitsers. Als je dat beschouwt als een nadeel kunnen we ook nog wel een voordeel noemen. Je betaalt namelijk alleen bedrag om binnen te komen en kan vervolgens de rest van de avond gratis drinken!

Riu Palace
De Riu Palace is een leuke discotheek. Afhankelijk van de periode wanneer je daar komt, betaal je 18 euro. In deze discotheek kan je de hele avond gratis drinken. Dit betreft niet alleen bier, maar ook sterke drank. Ze doen hier wat drank betreft niet zielig. Als je een wodka-jus bestelt, gooien ze een behoorlijke hoeveelheid wodka in het glas. Je krijgt alleen geen echt wodka maar echte namaak spul, zoals ze ook nep bacardi en nep-malibu verkopen. Gelukkig zit er wel evenveel alcohol in als bij de echte merken! Er zijn twee zalen: één house/trance zaal en een Hip-hop/R&B zaal. De muziek dat ze daar draaien is goed, daarnaast hebben ze nog danseressen in kooien. Eens in de tijd hebben ze speciale thema-avonden. Zo wordt er een Miss Striptease verkiezing georganiseerd.

Internet:
Riu Palace – officiële website

Megapark
Het Megapark doet veel denken aan de bierfeste in München. In een grote hal met veel Duitsers en bier worden allerlei acts uitgevoerd. Meestal staan er gewoon een aantal schaars geklede meiden uit Rusland en Tsjechië op een tafel te dansen. Tot overmaat van ramp wordt er ook nog vaak Duits muziek gedraaid. Dit is echt een tent waar lelijke mannen met speels gemak een nog lelijker meisje scoren. Je moet dit echt zien. Je lacht je krom! Het is de grootste discotheek van Mallorca!

Internet:
Megapark – officiële website

SIMILAR ARTICLES

Tagomago eiland

Es Vedra eiland

NO COMMENTS

Leave a Reply