Home Reisgids Attracties Marineland – Mallorca

Marineland – Mallorca

marineland-mallorca

Marineland is een dierenpark en bestaat al meer dan dertig jaar. In deze periode heeft het park veel kennis opgedaan en heeft ook veel beroemdheid vergaard. De internationaal bekroonde dolfijnenshow is de topattractie van het park, tezamen met de zeeleeuwen- en papegaaienshow. De shows met de dolfijnen zijn bekend over de hele wereld. Tijdens deze shows spelen de slimme en lieve dolfijnen met hun trainers en trekken onder meer een boot voort waarin kinderen uit het publiek in zetten. Een onvergetelijk ervaring voor de bezoekers is gegarandeerd.

U staat echt versteld van de vriendelijkheid en intelligentie van de dolfijnen en de Californische zeeleeuwen. Er is een onderwatertunnel aangelegd zodat u de dolfijnen kunt zien rondzwemmen in hun eigen natuurlijke omgeving. Ook zeker de moeite waard zijn de papegaaien en de exotische vogels. Dagelijks worden er leuke shows met deze dieren gegeven. In het grote aquarium kunt u de killers van de oceaan, de haaien bewonderen. Deze schitterende maar zeker ook schrikaanjagende dieren kunt u bekijken in hun natuurlijke leefomgeving. Vooral het voeren van de haaien is een magnifiek gezicht.

In het tropische huis treft een grote verscheidenheid aan slangen aan zoals boa’s, anaconda’s en pythons. Maar u ziet er ook prehistorische iguana’s, hagedissen en vele soorten vissen waaronder enkele tientallen hongerige piranha’s. Voor de kinderen is er een klein waterpark aangelegd. Hier kunnen ze vrolijk spelen in een klein zwembad waarin zich een groot piratenschip bevindt.

Vervoer:
Het park is te bereiken per bus. De bussen vertrekken uit Palma, Palma Nova, Magaluf en Sa Ponsa. Per auto is het park goed te bereiken. Neem de Andraix snelweg en vervolgens de afrit bij Portals Nous. Het is vijf minuten rijden vanaf Palma Nova en slechts tien minuten vanaf Palma.

Website:
Marineland

SIMILAR ARTICLES

Tagomago eiland

Es Vedra eiland

NO COMMENTS

Leave a Reply