Home Reisgids Uitgaan in Palma de Mallorca

Uitgaan in Palma de Mallorca

Uitgaan in Palma de Mallorca

Uitgaan in Palma de Mallorca is totaal anders dan bijvoorbeeld stappen in El Arenal en Magaluf. Palma is echt Spaans en het is daar allemaal een stuk netter. Palma kent eigenlijk twee gescheiden uitgaansgedeelten, een nieuwe gedeelte aan de boulevard en een gedeelte in het oude centrum van Palma. Aan de boulevard bevinden zich de grote discotheken als Tito’s, Pacha, IB club, ADN. Bij Tito’s staan soms enorme wachtrijen, maar het is niet voor niets één van de populairste discotheken van het eiland. Naast de grote discotheken bevinden zich aan de boulevard een groot aantal kroegen en nachtclubs. In het oude gedeelte liggen veel kroegen zoals Bluesville, O’Briens. Hier gaat het allemaal wat minder heftiger aan toe dan aan de boulevard. Ondanks dat het hier rustiger is, kan je je hier prima vermaken.

Tito’s
Dit is één van de bekendste discotheken van Palma. In totaal zes bars, een laser-show, een VIP-lounge en een mooi uitzicht op de baai van Palma maken Tito’s tot dé discotheek van Palma. Tito’s is herkenbaar aan de grote glasgevel aan de voorkant. Ook de liften aan de buitenkant van het gebouw springen in het oog. De discotheek kreeg extra publiciteit door het bezoek van beroemdheden, waar onder Michael Douglas.

Website:
Tito’s

Pacha
De Pacha is dé hippe discotheek van Palma. Vooral onder de Spaanse jongeren is de Pacha zeer geliefd. Het is een trendy discotheek waar je in het weekend helemaal uit je dak kunt gaan. De Pacha werd in 1967 en is sindsdien altijd een toonaangevende discotheek gebleven. Wellicht is het even schrikken als je de entreeprijs hoort, minimaal 20 euro, maar dan bevindt je je wel in één van de beroemdste discotheken van Europa!

Website:
Pacha – officiële website

SIMILAR ARTICLES

Tagomago eiland

Es Vedra eiland

NO COMMENTS

Leave a Reply